PVC

PVC geeft uw woning niet alleen een elegantie-injectie, het is ook zeer makkelijk in onderhoud. En bovenal heeft PVC een enorm isolerend vermogen, waardoor u een pak energie zult besparen. Geschikt voor elke stijl & smaak.

Meer info

Aluminium

Aluminium is een zeer sterk materiaal en 100% recycleerbaar, dus ook Moeder Natuur knikt instemmend. Het strakke profiel van een raam in aluminium zorgt ervoor dat ook het oog krijgt wat het wil. Welk type woning u ook hebt, op esthetisch vlak scoort aluminium altijd.

Meer info

Hout - Aluminium

Het beste van 2 werelden. Een hout-alu raam koppelt de warme, authentieke look van hout aan het comfort van het moderne aluminium. Dit betekent dus minder onderhoud, een langere levensduur en een enorme weerbestendigheid, én tegelijkertijd de charme van hout in huis.

Meer info

Hout

De natuurlijke warmte van hout blijft ongenaakbaar. Niet alleen qua uitstraling, maar ook qua thermische isolatie. Het is dan ook een ideaal materiaal om je woning een authentiek karakter mee te geven. Hout is natuurlijk ook bij uitstek een ecologische keuze.

Meer info

Offerteaanvraag

  • en voorzien